PAIN IS TEMPORARY... PRIDE IS FOREVER !
Home » BDSM info » figging...spelen met gember

figging...spelen met gember (bron internet)

Figging (spelen met gember)Figging is eigenlijk gewoon anale seks met gember, het wordt door sommige mensen gezien als een kunst en wordt in de BDSM scene HELAAS steeds meer genegeerd, wat eigenlijk heel erg jammer is want gember wekt juist de lustgevoelens bij de mens veel meer op en de geilheid wordt er ook aanzienlijk  beter op dan dat je normaal opgewonden raakt. 

Bij het BDSM spel is/kan het juist een heel erg leuk onderdeel zijn, het is een plezierige bezigheid en het orgasme is zoveel malen beter en sterker als normaal. 

Voorbereiding 

Gember, in zijn natuurlijke staat, wordt verkocht als een 'hand'. Voor iedereen die geen chefkok is: dat wordt zo genoemd omdat de vorm van de gember enigszins op een hand lijkt. De uitsteeksels van die hand heten vingers. Tegenwoordig snijden veel supermarkten voor ons gemak de hand in kleine stukken en verkopen die verpakt. Hou je verre van het voorgesneden spul totdat je voldoende ervaring hebt opgedaan om veilig met kleine vingers te spelen. Vind een plaats waar ze 'handen' verkopen. Als de supermarkt ze niet heeft, ga dan naar een toko. Koop de grootste hand die je kunt vinden en haast je ermee huiswaarts. Bewaar de volledige hand op een koele droge plaats tot je de gember wilt gaan gebruiken. Hoe sneller je de gember echter gebruikt, hoe beter het effect.

Tijdens het spel is het meestal het prettigste om de sub vast te binden met het gezicht naar beneden, gebogen over een kussen op het bed. 

Nu ben je er klaar voor om een vinger van de hand te snijden. Tenzij de vingers erg lang zijn, moet je de vinger niet bij de 'knokkel' afsnijden. Snij tot in de palm van de hand, zodat je een lange vinger krijgt die op alle plaatsen dezelfde wijdte heeft. Haal met een dunschiller of aardappelmesje de bruine schil weg. Zorg ervoor dat alle schil eraf is en dat alle hobbels en knobbels eraf zijn en glad gemaakt zijn. Probeer zo min mogelijk vruchtvlees eronder weg te snijden, want je wilt zo veel mogelijk vinger overhouden. Neem de tijd en haast deze stap niet. Terwijl je werkt, spoel je de gember geregeld af onder de koude kraan om de stukjes schil weg te spoelen. 

Gember is nogal vezelrijk en het kan dan ook even tijd kosten om goed voor te bereiden. 

Nadat je de wortel ontveld en helemaal mooi glad gemaakt hebt, moet je een lastig karweitje opknappen. Met het mesje snij je, op ongeveer tweederde van boven, voorzichtig een inkeping rondom de vinger. Die zal dienst doen als 'stopring'. Zoals een buttplug gestopt wordt wanneer de kringspier zich over het taps toelopende gedeelte van de plug sluit, zo zal deze inkeping hetzelfde doen. Maak de ring niet breder dan een centimeter. Vergeet niet: laat de vinger niet taps toelopen tot op het einde. Je wilt de volledige omtrek van de vinger tot op tweederde bewaren, dan een centimeter brede 'stopring' en dan weer de volledige omtrek tot op het einde. Snij niet te veel weg, want dat verzwakt de vinger en vergroot de kans op breken terwijl hij in de sub zit. Je hebt niet zo'n diepe ring nodig om hem te doen stoppen bij de sluitspier. Wanneer je deze stap zorgvuldig afgerond hebt, spoel je de vinger af en doop je hem in koud water. Zorg er voor dat het uiteinde aan de bovenkant voldoende afgerond is. Je kunt dit gebied altijd bijwerken met een mesje.

Nu is hij klaar om in te brengen. In tegenstelling tot wanneer je eigen vinger zou inbrengen, gebruik je bij het inbrengen van de gember geen glijmiddel. Glijmiddel sluit af en zou voorkomen dat het gembersap zijn werk kan doen. Gebruik daarom koud water om de vinger nat te houden. Breng de vinger nu langzaam in  de anus van de sub. MAAK HIER GEEN HAAST MEE, NEEM JE TIJD. 

Natte gember is glad genoeg om voorzichtig naar binnen te glijden. Wanneer de anus zich uiteindelijk opent en de gember accepteert, breng je het in tot aan de stopring en laat je de sub zich eromheen sluiten. 

Effect 

Het mooie van gember is dat het even duurt voordat het effect begint. Wanneer het eenmaal begint, bouwt het zich langzaam op. Terwijl je wacht tot de pret begint, kun je het beste even je handen gaan wassen. Je wilt niet per ongeluk jouw ogen of die van je sub aanraken met gembersap op je handen. Daarna kun je plaatsnemen in een luie stoel en genieten van de show die komen gaat. De meeste subjes worden behoorlijk luidruchtig terwijl de gember zijn magie doet. 

Afhankelijk van het uithoudingsvermogen van je sub, de potentie van de gember,de mate van mindfuck die je eraan vooraf hebt laten gaan, zullen de reacties verschillen. Een aantal subs heeft laten weten dat de gember niet veel meer doet dan bijvoorbeeld tijgerbalsem; echter, zij zijn dun gezaaid. De meeste subs rapporteren dat de effecten veel groter waren dan ze zich van tevoren hadden voorgesteld. Zoveel mensen, zoveel meningen. Om het effect te vergroten knijp je de billen van je sub samen en hou je ze een minuut of twee vast. Dit zorgt ervoor dat de branderigheid geïntensiveerd wordt. Als je dit af en toe doet, hou je je sub goed wakker.Het effect van de gember zal ongeveer twintig minuten duren en daarna snel afnemen. Het mooie van gember is dat je, hoe intens het gevoel voor de sub ook wordt, hem of haar er niet mee kunt beschadigen en het effect niet heel lang duurt. Zodra de sensatie begint af te nemen, haal je de gember weg en ga je verder met andere spel-zaken. Gember heeft een eigenschap die het ver boven alle gember-wannabe middeltjes plaatst. Het sap van de wortel veroorzaakt een ongelooflijke geilheid. Er zijn subs die begonnen te snikken, smekend om iets in hun kut in te brengen en een orgasme te mogen hebben.

 

De lustopwekkende reactie is tienvoudig wanneer gembersap in aanraking komt met de clitoris. Snijd een klein plakje gember af en zorg ervoor dat één kant glad is. Plaats deze kant direct tegen de clit aan en hou het daar. Afhankelijk van hun anatomie kunnen sommige vrouwen het plakje op zijn plek houden zonder hulp. Breng het sap in contact met de clit terwijl de gember-buttplug op zijn plaats zit en aanschouw het plezier.